K3 blok
se nalazi u Pančevu, na 18 km od
Beograda, na ušću Tamiša u Dunav.

Ugao Knićaninove i Ive Kurjačkog
K3 blok

ima sve prednosti života u naselju

Stambeno – poslovni kompleks K3 blok se nalazi u Pančevu, na 18 km severoistočno od Beograda, glavnog grada Republike Srbije, na ušću Tamiša u Dunav. Naš blok se nalazi neposredno uz naselje Kotež 2 koji se nadovezuje na Kotež 1. Zato ga mi zovemo - Kotež 3 ili K3 blok.

Kotež je naselje u Pančevu na 2 km od centra Pančeva, građeno 70-ih I 80-ih godina dvadesetog veka kada se grad širio, na mestu nekadašnjih vinograda I njiva a prema konceptu otvorenih blokova, slobodnostojećih višeporodičnih objekata sa parkovskim celinama I centralnim funkcijama između objekata. Kao naselje i Kotež 1 i Kotež 2 danas su jedna od zona grada koje stanovnici Pančeva koji tu žive najviše vole iako u tim naseljima ne postoje objekti nove stambene gradnje. K3 blok je prvi kompleks zgrada koji su rađeni od tog vremena u ovom naselju a koji zadovoljava sve savremene potrebe življenja a u jednom modernom okruženju.

Naselje Kotež je na suprotnoj strani grada od industrijske zone a u isto vreme to je najbliži kompleks nove stambene gradnje novim fabrikama koje su otvorene u skorašnje vreme u našem gradu a koje zapošljavaju veliki broj radnika : firmama ZF, Brose I budućim najavljenim proizvodnim pogonima u toj zoni. Sa druge strane, Kotež karakteriše miran život I život izolovan od buke centra grada a opet sa svim pogodnostima jednog naselja u kojem živi veliki broj ljudi, sa svim potrebnim pratećim sadržajima, idealan za sve tipove porodica.

Budući da se nadovezuje na postojeće naselje koje je već zaživelo, K3 blok ima sve prednosti života u naselju koje ima I Kotež : blizinu škola, vrtića, supermarketa, parkova I igrališta, velikog broja slobodnih parkinga u naselju za posetioce, blizinu pijace, velikog broja prodavnica I slično…

Blizina Beograda je takođe jedna od karakteristika ovog kompleksa koji se nalazi u blizini ulice kojom se pravo izlazi na put ka Beogradu u čijem centru možete biti kolima za 20 minuta.

01

Vrtić Bajka 0.4 km od K3 Bloka

02

Lidl 0.6 km od K3 Bloka

03

Otvorena Pijaca 0.3 km od K3 Bloka

04

Osnovna Škola 1 km od K3 Bloka

05

Sportski Centar 1.5 km od K3 Bloka

Tabela svih objekata u blizini K3 Bloka

Parkovske površine na Kotežu 2
0.1 km
Igrališta I tereni na Kotežu 2
0.1 km
Vrtić Bajka
0.4 km
Lidl
0.6 km
Otvorena Pijaca
0.3 km
Apoteka
0.4 km
Stanica BG voza
0.4 km
Tamiški kej
2.5 km
Osnovna Škola Stevica Jovanović
1.5 km
Osnovna Škola Vasa Živković
1 km
Sportski Centar
1.5 km
Kompleks Severna zona (5min vožnje)
5 km
Narodna Bašta
2.5 km
Stanica bus
0.1 km
severna zona pancevo

kompleks Severna
INDUSTRIJSKA zona

Naselje Kotež je na suprotnoj strani grada od industrijske zone a u isto vreme to je najbliži kompleks nove stambene gradnje novim fabrikama koje su otvorene u skorašnje vreme u našem gradu a koje zapošljavaju veliki broj radnika : firmama ZF, Brose i budućim najavljenim proizvodnim pogonima u toj zoni. Sa druge strane, Kotež karakteriše miran život i život izolovan od buke centra grada a opet sa svim pogodnostima jednog naselja u kojem živi veliki broj ljudi, sa svim potrebnim pratećim sadržajima, idealan za sve tipove porodica.centralni park i
Tamiški kej

Kotež je naselje u Pančevu na 2 km od centra Pančeva, građeno 70-ih i 80-ih godina dvadesetog veka kada se grad širio, na mestu nekadašnjih vinograda i njiva a prema konceptu otvorenih blokova, slobodnostojećih višeporodičnih objekata sa parkovskim celinama i centralnim funkcijama između objekata. Kao naselje i Kotež 1 i Kotež 2 danas su jedna od zona grada koje stanovnici Pančeva koji tu žive najviše vole iako u tim naseljima ne postoje objekti nove stambene gradnje. K3 blok je prvi kompleks zgrada koji su rađeni od tog vremena u ovom naselju a koji zadovoljava sve savremene potrebe življenja a u jednom modernom okruženju.

centralni park i tamiski kej
K3 blok

Kontakt informacije:062/800-1-800

Stanovi premium kvaliteta na jednoj od najboljih lokacija u gradu. Na 20min vožnje od centra Beograda, kompleks zgrada koji će vašoj porodici obezbediti ugodan život izvan gradske gužve i buke. Kompleks će sadržati park, kao i sve ostale neophodne komercijalne sadržaje. Gradnja počinje 01.04.2021. do tada važe posebne cene, zato nas kontaktirajte i dođite da vidite kako će vaš budući stan izgledati.


Investitor:Golden Properties Doo
Ulica:Svetislava Kasapinovića 14
Grad:26000 Pančevo

Lokacija:Ugao Knićaninove i Ive Kurjačkog